Privacy Statement

Gadaku Institute B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Via deze privacy verklaring informeert Gadaku Institute B.V. u over de wijze waarop binnen onze organisatie wordt omgegaan met uw persoonsgegevens.

Gadaku Institute B.V., gevestigd aan Loet 45 1741 BN Schagen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Gadaku Institute B.V. houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  1. Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze Privacy Statement;
  2. Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  3. Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  4. Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  5. Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  6. Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Indien u na het doornemen van onze Privacy Statement, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen, kan dit via de contactgegevens.

Contactgegevens:

http://www.rotsenwater.nl Loet 45 1741 BN Schagen +31 24 213346

Persoonsgegevens die wij verwerken

Gadaku Institute B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Wij hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected], dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Gadaku Institute B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

De verwerking van uw persoonsgegevens vindt plaats op basis van de volgende wettelijke grondslagen uit artikel 6 van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

  1. Toestemming
  2. Noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst
  3. Gerechtvaardigd belang van Gadaku Institute B.V.

Gerechtvaardige belangen zijn onder andere: beveiliging, IT-beheer, onderzoek en analyse naar eigen producten of diensten, bedrijfshuishouding en intern beheer.

Geautomatiseerde besluitvorming

Gadaku Institute B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Gadaku Institute B.V.) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Gadaku Institute B.V. bewaart uw persoonsgegevens net zo langs als nodig is voor de hierboven aangegeven doelen of zolang als de wet ons daartoe verplicht.  

Delen van persoonsgegevens met derden

Gadaku Institute B.V. verstrekt uw persoonsgegevens uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Gadaku Institute B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Gadaku Institute B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Gadaku Institute B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar [email protected] Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Gadaku Institute B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Gadaku Institute B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via [email protected]

Laatste nieuws

Wetenschappelijk onderzoek R&W toont, in tegenstelling tot andere onderzochte programma’s, wél positieve effecten!

Op 24 mei 2018 is het Eindrapport onderzoek Anti-pestprogramma’s naar buiten gekomen. Hieruit blijkt dat een aantal van de onderzochte programma’s geen of nauwelijks effect hebben.

Vergelijkbaar met het onderzoek naar Anti-pestprogramma’s is, in samenwerking met de UU, data verzameld in de groepen 6, 7 en 8 van het PO.

Voorlopige resultaten van het wetenschappelijk onderzoek op basis van deze data laat zien dat het Rots en Water programma echter wel positieve effecten oplevert.

Het wetenschappelijk artikel dat hierover is geschreven is voor publicatie aangeboden aan een wetenschappelijk tijdschrift.

Meer details volgen wanneer het artikel is gepubliceerd.

GEFELICITEERD: We mogen weer 7 scholen in Nederland feliciteren met het behalen van het Predicaat Rots en Water school, namelijk:

- OBS De Bosweide in Ridderkerk

- OBS Wereldkidz Palet in Maarssen

- OBS Wereldkidz Bolenstein in Maarssen

- OBS Wereldkidz Tweesprong in Maarssen

- OBS Wereldkidz Triangel in Maarssen

- Praktijkonderwijs Elde College in Schijndel

- Koningin Emmaschool (V)SO in Amersfoort

 
 
Laatste ontwikkelingen Rots en Water

Graag zouden we u op de hoogte willen brengen van de laatste ontwikkelingen binnen het Rots en Water programma:

  • Nieuw praktijkboek – te bestellen per 1 februari 2018 (lessenboek 3-daagse basistraining
  • Ondersteunend leerlingboekje
  • Vernieuwd videomateriaal
  • Nieuw lessenboek Rots en Water Basisschool Schoolbreed (verwacht mei 2018)
  • Onderzoek
  • Internationale ontwikkelingen
  • Verloop accreditatie
  • Trainingen 2018

Voor meer informatie, klik hier voor de nieuwsbrief. 

Artikel betreffende voortgang onderzoek VMBO

http://www.het-westerkwartier.nl/nieuws/53422/lessenserie-rots-en-water-op-de-woldborg/

 

Hier ook een link waarop geïnteresseerden de voortgang van het VMBO-onderzoek kunnen volgen, een onderzoeksbeschrijving staat en je samenvattingen en andere verslagen kunt lezen: Klik hier

Effect van het Rots en Water-programma op het Sondervick College te Veldhoven

Lees hier het hele onderzoek.

Accreditaties

De 3-daagse Rots en Water (basis)training is geaccrediteerd door:

-           door de ABvC, Algemene Beroepsvereniging voor Counseling,

-           door de SKJ, Stichting Kwaliteitsregister Jeugd

 

We zijn geregistreerd in het CRKBO, Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs.

Gezonde school activiteiten


Rots en Water was in 2015 het meest aangevraagde programma in kader van RIVM Gezonde School activiteiten
Klik hier voor meer informatie.


 

Rots en Water op scholen in Almelo

Klik hier om het artikel te lezen

Kijk mee
TWsce1RruLE

Trailer R&W en een beperking

Rots & Water documentaire trailer

Rots & Water Documentaire

Rots en Water en autismespectrumstoornissen Marc Boas MI 

Rots en Water t a v psychosociaal trauma Harriëtte Modderman MI 

Rots & Water binnen basisonderwijs

Rock and Water goes to the Caribbean (Saba) en in februari 2016 ook naar Curacao

Kalender

Voor deze maand
Juni 6 en 7 - 2018

2-daagse Rots en Water Advanced Training in sportcentrum Oudenrijn bij Ut... Volgeboekt

Juni 8 - 2018

Een daagse Rots en Water Advanced Verdiepingsdag. Volgeboekt

Juni 13, 14, 15 - 2018

Open 3-daagse Rots en Water (basis)training in sportcentrum Oudenrijn bij...

Juni 21 en 22 - 2018

Tweedaagse Rots en Water Basisschool Schoolbreed in sporthal 't Trefp...

Juni 27 - 2018

Juni 29 - 2018

Volgeboekt

Verder kijken
Internationaal

 
 
Contact

Gadaku Institute / Rots en Water NL
Loet 45
1741 BN Schagen

Tel:  0224-21 33 46
Fax: 0224-21 50 45
[email protected]


Copyright Rots & Water Instituut - Gadaku Institute 2018